Cocktails serveren in een horeca zaak
Wil je cocktails serveren in jouw restaurant, cafe of hotel? Maar heb je geen tijd om tijdens een drukke dienst een cocktail in elkaar te steken? Dan zijn onze professionele ready-to-serve cocktails de ideale oplossing. In onze kleine distilleerderij maken we gebruik van beproefde recepten van de meest populaire cocktails zoals de Mojito, de Cosmopolitan en de Licor Sour.
De voordelen van ready-to-serve cocktails
Cocktails zijn een mooie uitbreiding op iedere menukaart. Ze spreken een breed publiek aan en hebben een hoge winstmarge. En dat is niet voor niets: een gast betaald graag iets meer voor een Mojito, mits deze tot in de puntjes verzorgd is.
Het maken van een cocktail is vaak een complexe aangelegenheid. Het is nog wel te doen om een of twee recepten uit het hoofd te kennen, maar je wil natuurlijk meerdere cocktails aanbieden en dan wordt het al een stuk lastiger. Zeker als het terras vol zit en er in no-time een paar koppen koffie, twaalfuurtjes en drie cocktails geserveerd moeten worden: hoe zat het dan ook alweer met de ingrediënten van een cosmopolitan?
Een uitkomst is het werken met ready-to-serve cocktails. Naast het feit dat de kwaliteit van de cocktail altijd constant is, kan ieder personeelslid de cocktail serveren. Er is geen opleiding voor nodig en er kan vrijwel niets fout gaan.
De bereidingstijd van een cocktail gaat enorm omlaag als je gebruik maakt van dit type pre-mix cocktails. Een voorbeeld is het uitserveren van een Mojito. Maak je deze zelf, dan ben je al snel vijf minuten bezig: je hebt het juiste glas nodig, een fles rum, een aantal limoenen die geperst moeten worden, suikerwater of rietsuiker, muntblaadjes die gekneusd moeten worden, crushed ice en garneringen. Maak je gebruik van onze ready-to-serve cocktails, dan hoef je alleen het glas te vullen met garneringen, de drank te serveren en af te toppen met ijs. Het is qua tijd en moeilijkheidsgraad niet lastiger dan het serveren van een glas cola!
Wat zijn de reacties van gasten?
Omdat een opgemaakt cocktail glas met deze cocktails qua inhoud niet verschilt van een zelfgemaakte cocktail, is de reactie van de gast niet anders dan normaal. Ook als je geen gespecialiseerde cocktailbar bent, kun je op deze manier op een veilige en succesvolle manier cocktails aan jouw assortiment toevoegen. Je bent er niet alleen in; de meest succesvolle cocktailbars in het buitenland maken ook gebruik van dit type cocktails – met het oog op een snelle doorlooptijd en constante kwaliteit is dat ook niet raar.
Wil je onze cocktails eens proberen voordat je ze opneemt in jouw assortiment? Onze inkoopprijzen voor horeca zaken kun je per mail opvragen, wij geven je dan meteen advies over welk type cocktail het meest geschikt is voor jouw restaurant, café of hotel.